Cum oferi un cadou si o carte la pachet



Dupa ce ai reusit sa cumperi un cadou potrivit, cel mai important pas este sa il ambalezi. Unele magazine iti ofera acest serviciu si iti impacheteaza cadoul special. Totusi, daca nu o sa pleci din magazin cu darul impachetat, care sunt variantele pe care poti sa le incerci?

In functie de indemanarea si timpul pe care il ai la dispozitie poti sa alegi diverse metode de a pregati un cadou inainte sa il oferi. Iata ce iti propunem noi:

Pungi pentru cadouri

Sunt cea mai rapida si cunoscuta varianta, iar daca o alegi nu e nevoie sa te ingrijorezi ca o sa strici tot cadoul sau ca nu o sa reusesti sa il impachetezi la timp. Daca vrei sa fie ceva mai special, cumpara o punga de cadou diferita. Una pe care o poti lega cu o panglica sau cu un snur este potrivita mai ales pentru cadourile mici, cum sunt bijuteriile.

Cutii pentru cadouri

Spre deosebire de binecunoscutele pungi, cutiile pentru cadouri RiBOX vor da intotdeauna impresia unui cadou mai special. Pe langa asta, daca o sa folosesti si hartie de impachetat si o funda, persoana care va primi cadoul o sa fie cu adevarat incantata. Un cadou impachetat frumos inseamna ca iti pasa si ca esti atent la detalii. Orice persoana va primi un astfel de dar ar trebui sa se simta speciala.


Cosurile impletite

Daca o sa oferi un cadou mai consistent care contine mai multe lucruri, cel mai simplu e sa alegi un cos impletit din rachita, bambus sau lemn. Pe langa cadoul din interior poti sa adaugi plante si flori uscate, fructe sau felii de lemn si chiar muschi si licheni decorativi. Nu uita sa specifici ca darul pe care l-ai oferit e facut chiar de tine. Nu vrei ca persoana ce tocmai a primit cadoul sa creada ca l-ai cumparat, dupa ce ai depus atata efort.

Hartia de impachetat

E cel mai de efect mod de a ambala un cadou inainte de a-l oferi. Pe langa faptul ca arata foarte bine, un cadou impachetat in hartie va starni mereu un sentiment de nerabdare in cel ce a primit darul. Cu toate astea, trebuie sa tii cont ca poti sa impachetezi un cadou cu hartie doar daca are o forma regulata sau daca este pus intr-o cutie.


Acestea au fost propunerile noastre, tu cum ai ambala un cadou inainte sa il oferi? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu