Evolutia schimbarilor: pas cu pas catre ideal

Cine spune ca evolutiile nu trebuie sa evolueze la randul lor? Suna paradoxal, dar voi clarifica in randurile urmatoare.

Este de la sine inteles ca orice om se schimba de-a lungul timpului si sufera anumite procese de transformare prin care se presupune ca evolueaza ca persoana. Exista evolutii mari, vizibile cu ochiul liber, si evolutii mici pe care nu le observam si care de cele mai multe ori duc la evolutii si mai mari. Totusi, daca la inceput oamenii sunt predispusi sa aiba evolutii mici (invata tot mai bine la scoala, isi ajuta parintii spre varsta maturitatii deja urmaresc evolutii mari carora le dedica o perioada indelungata (sa-si intemeieze o familie, sa-si cumpere propria casa etc.). Desigur, putem spune ca evolutii mari sunt un conglomerat de evolutii mici care intr-un final s-au unit pentru acelasi scop.


In acelasi timp, nu ne opreste nimeni sa facem o distinctie intre evolutiile mari care s-ar fi intamplat chiar daca acele evolutii mici ar fi ramas la fel. Face sens? Probabil ca nu foarte mult, dar nici nu voi incerca sa ma explic mai mult. Imi dau seama ca este doar un gand pe care il am si care este destul de greu de pus in cuvinte.

Concluzia este insa urmatoarea: toti oamenii fac schimbari, iar rolul lor este extram de important. Ideea este ca aceste schimbari sa se schimbe si ele ca ambalaj si ca dimensiune. In sensul sa urmarim intotdeauna sa evoluam cat mai des, cat mai mult si cat mai mare. Practic, sa ne evoluam si modul sau ritmul de a evolua.























Abstract.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu