Despre arta si stil in materie de vestimentatie

Modul in care te imbraci iti defineste nu doar personalitatea, cat si gusturile pe care le ai in materie de moda si fashion. Nu trebuie sa fii neaparat in pas cu moda pentru a te imbraca cu bun gust in asa fel incat sa scoti la iveala trasaturile cu care vrei sa defilezi in societate. Hainele sunt fel de carte de vizita pentru tine ca persoana, iar prima impresie conteaza cel mai mult atunci cand intalnesti oameni noi.


In mod evident, prima impresie se formeaza in functie de modul in care arati, iar modul in care arati cuprinde mai mult decat trasaturile tale fizice. Presupune si modul in care te imbraci. Orice stil vestimentar se formeaza in timp si cu multa atentie. Chiar daca traim intr-o era in care nimeni nu mai poate sa fie original 100%, trebuie stiut faptul ca oricine poate fi original in felul lui. Daca modul in care te imbraci este important pentru tine nu ai cum sa nu fii remarcat de catre ceilalti si sa nu fii considerat o persoana care stie ce vrea de la viata si care se cunoaste pe sine.


Mai mult decat atat, cu o vestimentatie corespunzatoare vei vedea ca poti prinde mai multa incredere in tine decat ti-ai imaginat vreodata. Ai la dispozitie atat de multe informatii incat nu ar trebui sa-ti ia mult sa gasesti lucrurile care sa te ajute sa-ti definesti stilul plecand de la cateva concepte de fashion de baza.


Acorda importanta modului in care te prezinti atunci cand vine vorba de haine si vei vedea ca vei fi privit altfel de catre persoanele pe care le respecti. La urma urmei, chiar daca haina nu il face pe om, il pune intr-o lumina buna si ii scoate la iveala trasaturile pe care acesta si le doreste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu